Πίσω στα νέα
Ευχαριστήρια επιστολή νέου προέδρου ΔΣ ΣΔΕΕ κ. Μάριου Μπαχά

Από : Μάριο Μπαχά

Προς : Όλα τα μέλη Δ.Σ. ΣΔΕΕ

Θέμα : Ευχαριστίες

Αγαπητοί/ή μου φίλοι/η και Συνάδελφοι,

Σας ευχαριστώ πολύ για την ομόφωνη τιμητική εκλογή μου στο αξίωμα του Προέδρου του «Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιριών Ελλάδος».

Είναι σημαντικό το έργο που αναλαμβάνω να φέρω σε πέρας μαζί με όλους εσάς, με πρόσθετο βάρος όταν διαδέχομαι τους κορυφαίους προηγούμενους Προέδρους του Συνδέσμου μας. Τον Τρύφωνα Κουταλίδη, τον Γιάννη Δρυλλεράκη και τελευταίο τον αγαπητό μας φίλο που χάσαμε τόσο ξαφνικά, Λεωνίδα Γεωργόπουλο.

Υπόσχομαι, πρώτος εγώ μεταξύ ίσων, να κάνω ότι είναι εφικτό, ώστε να προσδώσουμε στον Σύνδεσμό μας την αξία που του ανήκει, εντός και εκτός Ελλάδας και να αναγνωρισθεί ο θεσμικός του ρόλος μέσα στη μεγάλη οικογένεια των Ελλήνων Νομικών, αλλά και απέναντι στα όργανα της νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας.

Τώρα που η χώρα μας εισέρχεται σε περίοδο οικονομικής και οργανωτικής ανασυγκρότησης, τα μέλη μας, οι Ελληνικές Δικηγορικές Εταιρείες, θα σταθούμε, με όλες μας τις δυνάμεις, δίπλα στους παράγοντες της αναπτυξιακής της πορείας για αμοιβαίο όφελος, με πρωταρχικό στόχο την επαναφορά στην Ελλάδα της ευημερίας  που τόσο της έλειψε τα τελευταία χρόνια.

Με όλη μου τη φιλία και τους συναδελφικούς μου χαιρετισμούς,

Μάριος Μπαχάς

Διαβάστε Επίσης

Πρόταση Ασφάλισης Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης των Μελών του ΣΔΕΕ
Η AonCorp. είναι παγκόσμιος ηγέτης στη μεσιτεία ασφαλίσεων, αντασφαλίσεων, υπηρεσιών διαχείρισης κινδύνωνκαι συμβουλών σε θέματα παροχών προσωπικού.
Tην Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 ο ΣΔΕΕ διοργάνωσε για τα μέλη του παρουσίαση με θέμα την “Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων & Προκλήσεις για τις Δικηγορικές Εταιρείες”. Εισηγητής της παρουσίασης ήταν ο κ. Σωτήρης Υφαντής, Senior Engineer στην Qualco IT Professional Services Την παρουσίαση παρακαλούμε δείτε εδώ