Πίσω στα νέα
Διαδικτυακή Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΣΔΕΕ 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΕΕ, με χαρά σας προσκαλεί την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 και ώρα: 17:00-18:00, στη διαδικτυακή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος.

Κρατώντας αισιόδοξη στάση στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε, θέλουμε η συγκεκριμένη virtual εκδήλωση να σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας, επιτυχημένης χρονιάς για τον Σύνδεσμο και τα μέλη του. Ας είναι αυτή η εκδήλωση μια ευκαιρία για να θέσουμε ακόμα υψηλότερους στόχους, για την εξέλιξη του κλάδου μας, καθώς και να ανταλλάξουμε ευχές για υγεία και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου όλοι μαζί!

Ο Πρόεδρος του ΣΔΕΕ κ. Στάθης Ποταμίτης, θα καλωσορίσει τους παρευρισκόμενους, ενώ στη συνέχεια ο τέως πρόεδρος ΣΔΕΕ, κ. Ιωάννης Κ. Δρυλλεράκης θα απευθύνει ομιλία.

Στη διαδικτυακή κοπή της πίτας του ΣΔΕΕ θα κληρωθούν 4 δώρα, τα οποία είναι ευγενική χορηγία της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσω της “virtual conference platform” της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ.

Διαβάστε Επίσης

Ο Συνδέσμος Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος, προσκαλεί τα μέλη του, στο 1ο Virtual Forum για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την τεχνολογία στον κλάδο της δικηγορίας.
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Εμπορικολόγων (ΣΕΕ) και ο Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιριών Ελλάδος (ΣΔΕΕ) συνδιοργανώνουν την Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 17:00 επιστημονική εκδήλωση στην αίθουσα ΕΡΜΗΣ του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7) με Θέμα: «Η νέα νομοθεσία (ν. 4548/2018) για τις ανώνυμες εταιρίες».