Πίσω στα νέα
Διαδικτυακή Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΣΔΕΕ 2021

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΕΕ, με χαρά σας προσκαλεί την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 και ώρα: 17:00-18:00, στη διαδικτυακή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος.

Κρατώντας αισιόδοξη στάση στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε, θέλουμε η συγκεκριμένη virtual εκδήλωση να σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας, επιτυχημένης χρονιάς για τον Σύνδεσμο και τα μέλη του. Ας είναι αυτή η εκδήλωση μια ευκαιρία για να θέσουμε ακόμα υψηλότερους στόχους, για την εξέλιξη του κλάδου μας, καθώς και να ανταλλάξουμε ευχές για υγεία και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου όλοι μαζί!

Ο Πρόεδρος του ΣΔΕΕ κ. Στάθης Ποταμίτης, θα καλωσορίσει τους παρευρισκόμενους, ενώ στη συνέχεια ο τέως πρόεδρος ΣΔΕΕ, κ. Ιωάννης Κ. Δρυλλεράκης θα απευθύνει ομιλία.

Στη διαδικτυακή κοπή της πίτας του ΣΔΕΕ θα κληρωθούν 4 δώρα, τα οποία είναι ευγενική χορηγία της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί μέσω της “virtual conference platform” της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ.

Διαβάστε Επίσης

Εκδήλωση της Ε.ΝΟ.Β.Ε. για τις τροποποιήσεις στον ΚΠολΔ
Η Εταιρεία Νομικών Βορείου Ελλάδος με αφορμή τις τροποποιήσεις των νόμων Ν. 4842 και 4855/2021 στην πολιτική δίκη οργανώνει, με κορυφαία μέλη της ως εισηγητές, διαδικτυακή επιστημονική εκδήλωση την Παρασκευή 25.02.2022 ώρα 5 μ.μ.
Ο Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιριών Ελλάδος (ΣΔΕΕ) και η Φορολογική Επιτροπή του ΣΔΕΕ οργάνωσαν εκδήλωση για την ενημέρωση των μελών του για «Φορολογικά Θέματα που αφορούν Δικηγορικές Εταιρίες» μετά τις πρόσφατες τροποποιήσεις.