Πίσω στα νέα
Εκδήλωση για τη Σύσταση Δικηγορικών Εταιρειών από νέους Δικηγόρους

Με επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση για τη «Σύσταση Δικηγορικών Εταιρειών από νέους δικηγόρους» που διοργανώθηκε από τον ΣΔΕΕ σε συνεργασία με την ΕΕΝΔΑ την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στο Ε.Β.Ε.Α.

Την αφίσα της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε εδώ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρακαλούμε δείτε εδώ.

Εισηγήσεις

  • Δημήτρης Παρασκευάς, Δικηγόρος & Διαχειριστής εταίρος της εταιρείας «Ηλίας Παρασκευάς 1933» : «Εισαγωγή»
  • Νικόλαος Μπούτσικος, Δικηγόρος στην εταιρεία « Ι. Κ. Ρόκας & Συνεργάτες» : «Σκέψεις για τη συλλογική άσκηση δικηγορίας»
  • Στάθης Ποταμίτης, Δικηγόρος & Διαχειριστής Εταίρος της εταιρείας «Ποταμίτης-Βεκρής»: «Χαρακτηριστικά συλλογικής άσκησης δικηγορίας με σύσταση δικηγορικής εταιρείας – ουσιαστικές προϋποθέσεις συνεργασίας»
  • Θεόδωρος Σκουζός, Δικηγόρος & Διαχειριστής εταίρος της εταιρείας «Ιάσων Σκουζός & Συνεργάτες» & Αλέξανδρος Μίχας, Δικηγόρος & Εταίρος της εταιρείας «Ευθύμιος Γ. Ναυρίδης & Συνεργάτες»: «Φορολογική αντιμετώπιση των δικηγορικών εταιρειών»

Φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

Διαβάστε Επίσης

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2014
Με αθρόα συμμετοχή εκπροσώπων των μελών του Συνδέσμου, πραγματοποιήθηκε και η πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας του 2014. Φωτογραφίες από την εκδήλωση παρακαλούμε δείτε ακολούθως:
Σημαντική παρουσίαση του κ. Δρυλλεράκη στα πλαίσια της εκδήλωσης του ΔΣΑ που έλαβε χώρα την 31/5/22
Η Επιστημονική Επιτροπή του ΝΟΜΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ οργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση την Τρίτη 31 Μάϊου, στις 6μμ με θέμα “Ελληνικές δικηγορικές εταιρείες: Λειτουργία και προοπτικές”.