Πίσω στα νέα
Εκδήλωση για τη Σύσταση Δικηγορικών Εταιρειών από νέους Δικηγόρους

Με επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση για τη «Σύσταση Δικηγορικών Εταιρειών από νέους δικηγόρους» που διοργανώθηκε από τον ΣΔΕΕ σε συνεργασία με την ΕΕΝΔΑ την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στο Ε.Β.Ε.Α.

Την αφίσα της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε εδώ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρακαλούμε δείτε εδώ.

Εισηγήσεις

  • Δημήτρης Παρασκευάς, Δικηγόρος & Διαχειριστής εταίρος της εταιρείας «Ηλίας Παρασκευάς 1933» : «Εισαγωγή»
  • Νικόλαος Μπούτσικος, Δικηγόρος στην εταιρεία « Ι. Κ. Ρόκας & Συνεργάτες» : «Σκέψεις για τη συλλογική άσκηση δικηγορίας»
  • Στάθης Ποταμίτης, Δικηγόρος & Διαχειριστής Εταίρος της εταιρείας «Ποταμίτης-Βεκρής»: «Χαρακτηριστικά συλλογικής άσκησης δικηγορίας με σύσταση δικηγορικής εταιρείας – ουσιαστικές προϋποθέσεις συνεργασίας»
  • Θεόδωρος Σκουζός, Δικηγόρος & Διαχειριστής εταίρος της εταιρείας «Ιάσων Σκουζός & Συνεργάτες» & Αλέξανδρος Μίχας, Δικηγόρος & Εταίρος της εταιρείας «Ευθύμιος Γ. Ναυρίδης & Συνεργάτες»: «Φορολογική αντιμετώπιση των δικηγορικών εταιρειών»

Φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

Διαβάστε Επίσης

Εκδήλωση “Η Δικαιοσύνη ως πυλώνας Ανάπτυξης”
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του EPLO στην Πλάκα, η εκδήλωση με θέμα “Η Δικαιοσύνη ως πυλώνας ανάπτυξης”, την οποία συνδιοργάνωσαν το Ινστιτούτο για τη Δικαιοσύνη και την Ανάπτυξη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) και ο Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος.
Παρουσίαση ΑΟΝ Υπόδειγμα Συμβολαίου Ασφάλισης Επαγγελματικής Ευθύνης Δικηγορικών Εταιρειών Όρια Κάλυψης Αίτηση προς ΑΟΝ