Πίσω στα νέα
Εκδήλωση για τη Σύσταση Δικηγορικών Εταιρειών από νέους Δικηγόρους

Με επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση για τη «Σύσταση Δικηγορικών Εταιρειών από νέους δικηγόρους» που διοργανώθηκε από τον ΣΔΕΕ σε συνεργασία με την ΕΕΝΔΑ την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στο Ε.Β.Ε.Α.

Την αφίσα της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε εδώ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρακαλούμε δείτε εδώ.

Εισηγήσεις

  • Δημήτρης Παρασκευάς, Δικηγόρος & Διαχειριστής εταίρος της εταιρείας «Ηλίας Παρασκευάς 1933» : «Εισαγωγή»
  • Νικόλαος Μπούτσικος, Δικηγόρος στην εταιρεία « Ι. Κ. Ρόκας & Συνεργάτες» : «Σκέψεις για τη συλλογική άσκηση δικηγορίας»
  • Στάθης Ποταμίτης, Δικηγόρος & Διαχειριστής Εταίρος της εταιρείας «Ποταμίτης-Βεκρής»: «Χαρακτηριστικά συλλογικής άσκησης δικηγορίας με σύσταση δικηγορικής εταιρείας – ουσιαστικές προϋποθέσεις συνεργασίας»
  • Θεόδωρος Σκουζός, Δικηγόρος & Διαχειριστής εταίρος της εταιρείας «Ιάσων Σκουζός & Συνεργάτες» & Αλέξανδρος Μίχας, Δικηγόρος & Εταίρος της εταιρείας «Ευθύμιος Γ. Ναυρίδης & Συνεργάτες»: «Φορολογική αντιμετώπιση των δικηγορικών εταιρειών»

Φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

Διαβάστε Επίσης

Ο Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιριών Ελλάδος (ΣΔΕΕ) και η Φορολογική Επιτροπή του ΣΔΕΕ οργάνωσαν εκδήλωση για την ενημέρωση των μελών του για «Φορολογικά Θέματα που αφορούν Δικηγορικές Εταιρίες» μετά τις πρόσφατες τροποποιήσεις.
Διαδικτυακή Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΣΔΕΕ 2021
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΕΕ, με χαρά σας προσκαλεί την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 και ώρα: 17:00-18:00, στη διαδικτυακή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών του Συνδέσμου Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος.