Πίσω στα νέα
Ο ΣΔΕΕ διοργανώνει το 1ο Forum Νομικής Τεχνολογίας

Ο Συνδέσμος Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος, προσκαλεί τα μέλη του, στο 1ο Virtual Forum για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την τεχνολογία στον κλάδο της δικηγορίας.
Το virtual forum συνιστά μια σημαντική πρωτοβουλία του Συνδέσμου για την ανάδειξη της σημασίας του legal tech στην υποστήριξη της εργασίας των δικηγόρων, καθώς και την εξοικείωση των μελών του με τα διαθέσιμα ψηφιακά εργαλεία.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν νομικοί-στελέχη εταιρειών, οι οποίοι θα μοιραστούν την εμπειρία τους από τη χρήση τεχνολογίας, ενώ πάροχοι υπηρεσιών και εργαλείων τεχνολογίας θα έχουν τη δυνατότητα να μας ενημερώσουν για τις εξελίξεις στον χώρο της νομικής τεχνολογίας, μέσα από την παρουσίαση υπηρεσιών, best practices ή/και case studies.

Στο παρακάτω link, μπορείτε να δείτε τους ομιλητές και τους χορηγούς-εκθέτες του forum: legaltechsdee.gr

Διαβάστε Επίσης

Ο ΣΔΕΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Ο Νέος Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας & η Επίδρασή του στην Οικονομία & τη Δικαιοσύνη»
Εσπερίδα για τη Διαμεσολάβηση & τη Δικαστική Μεσολάβηση
O ΣΔΕΕ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διοργάνωσε εκδήλωση για τη Διαμεσολάβηση και τη Δικαστική Μεσολάβηση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 31 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Β.Ε.Α.