Πίσω στα νέα
Ο ΣΔΕΕ διοργανώνει το 1ο Forum Νομικής Τεχνολογίας

Ο Συνδέσμος Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος, προσκαλεί τα μέλη του, στο 1ο Virtual Forum για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την τεχνολογία στον κλάδο της δικηγορίας.
Το virtual forum συνιστά μια σημαντική πρωτοβουλία του Συνδέσμου για την ανάδειξη της σημασίας του legal tech στην υποστήριξη της εργασίας των δικηγόρων, καθώς και την εξοικείωση των μελών του με τα διαθέσιμα ψηφιακά εργαλεία.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν νομικοί-στελέχη εταιρειών, οι οποίοι θα μοιραστούν την εμπειρία τους από τη χρήση τεχνολογίας, ενώ πάροχοι υπηρεσιών και εργαλείων τεχνολογίας θα έχουν τη δυνατότητα να μας ενημερώσουν για τις εξελίξεις στον χώρο της νομικής τεχνολογίας, μέσα από την παρουσίαση υπηρεσιών, best practices ή/και case studies.

Στο παρακάτω link, μπορείτε να δείτε τους ομιλητές και τους χορηγούς-εκθέτες του forum: legaltechsdee.gr

Διαβάστε Επίσης

Σας γνωρίζουμε ότι με την παρ. 9 του αρ. 39 του ν. 4387/2016, ρυθμίζεται η ασφάλιση των προσώπων της παρ. 1 του ίδιου άρθρου που αμείβονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών και για τους οποίους προκύπτει ότι το εισόδημά τους προέρχεται από την απασχόληση σε ένα ή και δύο πρόσωπα (φυσικά και νομικά).